Het Zesspan - Les afmelden en inhalen

Les afmelden & inhalen

----------------

Kan je een keer niet naar de les komen? Wanneer je je les op tijd afzegt, kan je deze later nog inhalen. De inhaalperioden zijn van de zomervakantie tot 1 januari en van 1 januari tot de zomervakantie. Op 31 december gaan de inhaallessen weer op 0. Heb je je les in de periode na de zomervakantie tot 1 januari een keer op tijd afgezegd? Zorg dan dat deze voor 1 januari weer is ingepland, zodat je inhaalles niet vervalt. Ook na de zomervakantie beginnen we weer op 0. Afzeggen kan tot 24 uur van te voren.

Je kan je les zelf online afzeggen via ons planbord. Ook kan je zien hoeveel lessen je nog kan inhalen en je kan ze meteen inplannen. 
Er is ook een app beschikbaar van het planbord. Deze is te vinden als CompedFit in de appstore.

----------------

Op nationale feestdagen zijn er geen ponyrijlessen. Indien je les op één van deze dagen valt, dan kan deze worden ingehaald. De inhaalles kan vanaf 1 maand van tevoren worden ingepland. 

----------------

De inloggegevens die je nodig hebt is je klantnummer en postcode. Het klantnummer is te vinden op de factuur die maandelijks wordt verstuurd. Natuurlijk kan je deze ook opvragen door even te mailen. 

----------------

Planbord