top of page

Vacature Activiteiten Coördinator

Gemiddeld 16 uur. Wisselend per week.

Wij zoeken een nieuwe collega die verantwoordelijk is voor het organiseren van onze activiteiten.

Het doel

Op onze manege staat plezier met de pony’s centraal, oftewel ‘lol met je knol’. De lesinhoud is daarom al vol afwisseling, maar we vullen het graag aan met extra activiteiten. Iedere maand zijn er meerdere activiteiten op de manege. De ene maand is dat een standaard activiteit met een duidelijk draaiboek, en de andere maand is het juist uitgebreider. De schoolvakanties bevatten sowieso de grotere activiteiten. We weten zelf ongeveer wat we willen, maar staan zeker open voor nieuwe ideeën!

Dit ben jij

  • Ervaring met paarden

  • Creatief

  • Je kan grote lijnen uitwerken tot in de detail

  • Je bent goed in instrueren en aansturen

  • Ervaring met organiseren van activiteiten

  • Oplossingsgericht, want niet alles gaat zoals je wilt (een juf ziek, pony kreupel, materiaal is te laat geleverd, of een kind extra)

  • Zit vol nieuwe ideeën, of draait een bestaand idee om naar iets nieuws

 

Het werk ziet er zo uit

Je stelt een jaarplanning voor waarin je in de schoolvakanties activiteiten plant, maar ook door de maand heen. Houd er rekening mee dat je zelf aanwezig bent op de volgende dagen:

  • In de volledige eerste week van de zomervakantie (ponykamp)

  • Tijdens de andere schoolvakanties in ieder geval op de eerste 2 dagen en de rest in overleg

  • Bij de meeste activiteiten in het weekend

 

Buiten de jaarplanning om is er ook ruimte voor spontane acties: is het aankomend weekend mooi weer organiseer dan een buitenrit! Of heeft iets om je heen je op een idee gebracht, waarom wachten tot volgende maand? En wie zegt dat er maar 1 activiteit op een dag kan? Een fotoshoot kan bijvoorbeeld best op dezelfde dag als een verzorgingsles.

 

Een aantal weken voor iedere activiteit maak of controleer je het draaiboek, geef je aan wat voor team je nodig hebt en zorg je ervoor dat alles geregeld is. Inkopen, bepaalde muziek, welke social media uitingen moeten er komen, moet er iets (op)gebouwd worden? Vooraf stellen we een bepaald financieel doel, en natuurlijk bewaak je dit. Zijn er genoeg aanmeldingen, of moet er extra promotie gedaan worden?

 

De dag voor de activiteit zorg je dat het draaiboek naar het team is verstuurd en alles gereed staat. En dan is het showtime! Bij de meeste activiteiten ben je er zelf bij om de boel te regelen.

 

Achteraf maak je een evaluatie waarbij je ook verschillende personen van het team af gaat. Soms is het even op adem komen na een activiteit, en soms zijn er 3 activiteiten na elkaar gepland. 

 

Lijkt dit je leuk?

Klik dan hier voor de sollicitatievragenlijst, of stuur een mailtje! We horen graag van je!

bottom of page