De audities

Ben jij een ponygek én kan je zingen en dansen?
Doe dan mee met de audities voor Het Zesspan Kinderkoor & Dansgroep!

 

Het team van Het Zesspan is samen met componist/producer Cees Slings en illustratrice Melanie Broekhoven het 'Het Zesspan Muziek & Strip-album Project' gestart. Er wordt momenteel hard gewerkt aan zowel de liedjes als aan het stripalbum. Naast de profcessionele zangers en zangeressen willen we hiervoor ook ons eigen  Het Zesspan Kinderkoor en Het Zesspan Dansgroep hebben. Daarom willen we later dit jaar starten met De Audities. Hiervoor zoeken we leden voor Het Zesspan Kinderkoor en Het Zesspan Dansgroep!

Wil jij graag mee doen met deze groep en in een echte opnamestudio de zangers en zangeressen ondersteunen? En ook nog eens mee dansen in de videoclips die we gaan maken? Geef je dan op voor de auditites! De beste talentjes - dat kunnen natuurlijk ook juffen zijn - zingen en dansen mee op een aantal van de liedjes.

De muziekproductie en de productie voor Het Zesspan Stripalbum kosten behoorlijk wat tijd en geld. De voorverkoop van het hele pakket (de USB Sleichpony met 12 hagelnieuwe liedjes en 2 videoclips, en het stripalbum), helpen ons mee met de financiering van deze productie.

Om mee te doen aan de audities dien je het stripboek en USB Sleichpony in de voorverkoop te bestellen op deze website. Daarnaast bedragen de inschrijfkosten voor de audities €35,-

Odoo • Tekst en afbeelding

Aanmelden