Ponyrijden tijdens de Lockdown | Het Zesspan
Ponyrijden tijdens de Lockdown
15 december
31 december, 2020 door
Ponyrijden tijdens de Lockdown
Het Zesspan

Wat een domper gisteravond zeg! We balen net als iedereen enorm van de situatie en helaas hebben de maatregelen ook effect op de manege. Iedereen heeft als het goed is een mail gekregen over wat dit voor de les betekent. Heb je de mail niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Buiten alles wat we niet mogen, kijken we graag naar wat we wél mogen:

Noodzakelijke beweging in groepjes van 2 met mondelinge begeleiding

Help jij ons om tijdens deze coronacrisis de pony's beweging te geven? In groepjes van 2 delen we je in op 2 pony's en onze instructie zal je mondelinge begeleiding geven. De instructie helpt beide kinderen op de pony's dus ouders hoeven en mogen niet naar binnen. 

Meer info vind je hier onder.

Buitenritten

We gaan de komende weken buitenritten plannen als het weer het toe laat. Dit bekijken we per week en laten we een paar dagen van te voren weten. De buitenritten duren een uur en kosten 2 inhaallessen of €18,-. Je kan het zelf inplannen via het planbord, onder het kopje ‘Buitenritten’. Ben je geen lid en wil je wel mee? Neem dan even contact met op zodat we het voor je kunnen regelen.

De eerste buitenrit is al morgen (16 december), dus wil je mee? Klik dan snel door naar het planbord!

Stapritjes voor kinderen van 3 en 4 jaar
Voor de kinderen van 3 en 4 jaar bieden we ook iets leuks aan: stapritjes met je eigen papa of mama! Je kan een pony huren voor een half uur en samen een klein buitenritje maken. Dit plannen we natuurlijk ook alleen als het weer goed is, en morgen (16 december) is de eerste dag. De kosten zijn €9,- en je kan het inplannen via het planbord onder 'Stapritje'.


Inhaallessen tot zomervakantie geldig

Alle groepslessen zijn op het planbord geannuleerd, tot en met 19 januari. In tegenstelling tot het ‘normale schema’, kunnen de inhaallessen tot de zomervakantie worden ingewisseld. Er is dan voldoende tijd en ruimte om de lessen in te halen.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Voor nu wensen wij jullie een goede gezondheid toe, en hopelijk zien we elkaar snel weer. Misschien zelfs morgen al bij de buitenrit?

 

Ponyrijden tijdens de Lockdown
Het Zesspan
31 december, 2020
Deel deze post
Archief