Voortzetten ponyrijlessen | Het Zesspan
Voortzetten ponyrijlessen
Uitslag poll
27 februari, 2021 door
Voortzetten ponyrijlessen
Het Zesspan

Afgelopen week hebben we jullie een mail gestuurd met daarin de vraag of jullie konden mee denken over het voortzetten van de ponyrijlessen: gaan we verder op de huidige manier (binnen rijden en af een buitenrit) of buiten rijden (met zon, en regen). Wij kwamen er zelf niet uit, en het bleek wel dat jullie hier zelf ook verdeeld in waren. Ongelooflijk: de uitslag was 49% om 51%. Zo goed als gelijk dus. We hebben alle reacties gelezen en zijn nu tot het volgende gekomen:

We gaan door met de huidige manier van rijden en streven er naar om binnen een aantal weken buiten te gaan rijden in groepsverband.
 
Zodra de maatregelen versoepelen gaan we uiteraard binnen rijden, maar nu is dit helaas nog niet toegestaan in groepsverband.
 
We gaan door met het geven van noodzakelijk beweging aan de pony’s in de binnenbak (duolessen) en het regelmatig organiseren van buitenritten.
 
Het plansysteem werkte de afgelopen tijd vaak niet naar behoren. We gaan overstappen naar een ander systeem dat gebruiksvriendelijker is. Hier krijg je begin volgende week bericht over. De nieuwe inhaallessen van de eerste 2 weken van maart komen in het nieuwe systeem zichtbaar. Wil je nu lessen in plannen maar kom je te kort? Neem dan even contact met ons op, dan plannen we het handmatig in.

Voortzetten ponyrijlessen
Het Zesspan
27 februari, 2021
Deel deze post
Archief