We zijn weer begonnen! | Het Zesspan
We zijn weer begonnen!
11 mei, 2020 door

Wat zijn we blij dat we weer gestart zijn! Wel met de nodige maatregelen, zo rijden we bijvoorbeeld buiten en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. 

Graag willen we jullie aan herinneren om de oortjes (met normale mini-jack plug, geen iPhone aansluiting) mee te nemen naar de groepslessen. Buiten hebben we namelijk geen luidsprekers staan om de juf verstaanbaar te maken. Alle ruiters zijn verplicht om deze te dragen en zullen ingeplugd worden in een ontvangertje waardoor de juf te horen is. 

Probeert dit thuis vast uit met je cap op, en schudt ook even met je hoofd. Als de oortjes uitvallen kan je een brede haarband om doen en die over het oortje heen schuiven, of wellicht een stukje leukoplast. Zorg dat je de oortjes (en evt. haarband) bij aankomst op de manege al in hebt, en je cap op, dan kunnen we snel met de les beginnen.

Ook willen we de ouders graag verzoeken om tijdens de les bij een pion te blijven staan. Dit is toegestaan voor één begeleider per kind. Broertjes en zusjes mogen het liefst thuisblijven. Mocht dit echt niet mogelijk zijn, dan kunnen zij tijdens de les in de auto blijven.

11 mei, 2020
Deel deze post
Archief

Lees volgende
Doeboek