Odoo CMS - een grote afbeelding
Update: Er zijn 2 plekjes vrij gekomen tijdens de escaperoom van zaterdag 27 oktober om 15:30

Ojee! Woezellientje is ontsnapt! Hij is nog maar net op de manege en weet de weg nog niet zo goed. Niet zo mooi, want nu is hij de koeienstal in gelopen en daar kan hij alleen maar uit komen als we de juiste codes weten te ontrafelen in de Escape Room! Heel spannend dus, want de tijd tikt door... lukt het om op tijd de koeienstal open te krijgen?

In de herfstvakantie worden de stallen omgebouwd tot Escape Room. De puzzels en raadsels die er in verwerkt worden op niveau gemaakt. Iedereen kan dus mee doen. We vragen wel om door te geven in welke groep je zit, zodat we de groepjes goed kunnen samenstellen.

Naast de Escape Room (en hopelijk de bevrijding van Woezel) wordt er natuurlijk ook gereden. En dat is niet even een gewoon rondje... Wij bouwen een behendigheidsparcours op zodat de stuurvaardigheid kan worden geoefend. Daarnaast gaan we ook spelletjes doen met de pony's. Een vol programma dus, want tussendoor staan de broodjes knakworst, kaas en hagelslag ook nog eens klaar. Geen tijd te verliezen dus.

De kosten voor het 3 uur durende programma zijn €29,50. Aanmelden kan via onderstaand formulier.


Kabouters
Speciaal voor de kabouters bouwen we ook een mini-escaperoom. Dat is natuurlijk een heel stuk simpeler, maar het gaat om het idee. Verder gaan we ook zeker ponyrijden en spelletjes doen op de pony.

Je kan ook mee doen aan de kabouterversie als je nog nooit hebt pony gereden. Wij hebben een cap voor, als jij zorgt voor de regenlaarzen en legging/jogging broek, dan komt dat goed.

De kabouterversie duurt 1,5 uur is ook inclusief een broodje knakworst/kaas/hagelslag en kost €20. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Update: Er zijn 2 plekjes vrij gekomen tijdens de escaperoom van zaterdag 27 oktober om 15:30

Aanmelden 27-10 15:30

Verstuur
Odoo CMS - een grote afbeelding