top of page

Vacature Kinderfeestjes Begeleider

4 uur - weekend bijbaan

Wij zoeken een juf om onze kinderfeestjes te begeleiden.

Het doel

Iedere zaterdagmiddag en soms zondagmiddag, is het feest bij ons op de manege! Jarige jetten en joppen komen met hun vriendjes en vriendinnetjes hun kinderfeestje tussen de pony’s vieren. Er zijn verschillende programma’s waar ze uit kunnen kiezen, en wij zoeken een juf die wekelijks een kinderfeestje wilt begeleiden.

 

Dit ben jij

  • 16 – 19 jaar

  • Kindvriendelijk

  • Vlotte en gezellige babbel

  • Ervaring met paarden

  • Kunnen schminken is een pré

 

Het werk ziet er zo uit

Er zijn grofweg 2 kinderfeestjes bij ons op de manege te boeken: een feestje voor beginners (Sterrenfeestje) en een feestje voor gevorderden (Topperfeestje). We zijn in principe op zoek naar iemand die het sterrenfeestje begeleid, maar wie weet zit er ook een keer een topperfeestje tussen.

 

Op het moment dat je aankomt op de manege, ontvang je een lijst waarop je kan zien wat de volgorde van het programma is. Je checkt of dat de ontvangsttafel goed staat, en staat gereed om de kinderen te ontvangen. Je deelt aanmaaklimonade uit en cake, en geeft de kinderen even de tijd cadeautjes uit te pakken. Vervolgens vertel je aan de kinderen wat we allemaal gaan doen: de pony’s poetsen en versieren, ze worden geschminkt, gaan op de trampoline, spelen spelletjes zonder pony, en natuurlijk: ponyrijden!

 

Je gaat alle onderdelen langs, en zorgt dat alle kinderen een leuke middag hebben. Bij het ponyrijden staan de pony’s voor je klaar. Je helpt de kinderen op de pony’s waarna de les kan beginnen. Naast alle pony’s loopt een jong assistentje (tussen de 8 en 12 jaar), dat is super fijn, maar vergeet toch de ogen in je rug niet! Je geeft een lesje waarin de kinderen een stukje draven, over balkjes heen stappen, gaan gymen en nog kort een buitenritje maken. Tijdens het ponyrijden praat je door een microfoon.

 

Aan het eind van het feestje zwaai je de kinderen allemaal uit, en help je je collega’s met opruimen van de feestbende.

 

De kinderfeestjes zijn op zaterdagmiddag en af en toe op zondagmiddag.

 

Lijkt dit je leuk?

Klik dan hier voor de sollicitatievragenlijst, of stuur een mailtje! We horen graag van je!

bottom of page