Kinderfeestjes

----------------

Wil je nog graag je kinderfeestje vieren voordat de zomervakantie begint? We zitten al best wel vol maar hebben extra mogelijkheden gepland op zondag 1 juli. Interesse? Neem snel contact met ons op.  


Iedere zaterdagmiddag geven we kinderfeestjes. Het programma passen we aan, aan het niveau van de kinderen. Daarom hebben we 2 verschillende versies voor een kinderfeestje:

  • Stap & Draf Feestje

  • Galop Feestje

Stap & Draf feestje

 Heb je altijd al eens een kinderfeestje tussen de pony's willen geven? Dit is je kans!

Tijdens het feestje gaan we natuurlijk ponyrijden! Iedereen krijgt een eigen pony en wordt begeleid. We leren hoe we moeten sturen, 'springen' over balkjes heen, gaan gymen op de pony en maken nog een buitenritje. 

Na het ponyrijden  gaan we de pony's poetsen en versieren. Verder hebben we nog een creatief onderdeel en gaan we in de hooiberg spelen. 

Je mag 11 vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen, want het feestje is voor maximaal 12 kinderen. 

Het feestje kost €100,-.

Je mag zelf eten en drinken mee nemen, of je blijft bij ons eten. We eten dan frietjes en een snack en natuurlijk zorgen wij ook voor drinken. Als je blijft eten dan kost het €3,50 per persoon extra. 

Wil je een feestje reserveren? Neem dan contact met ons op.

Galop Feestje

Kunnen jij en de meesten van jouw vriend(inn)en ponyrijden? Dat kunnen we meer actie in het feestje brengen! 

Tijdens het feestje gaan we eerst springen in de manege. Daarna gaan we, als het weer het toelaat, een half uur buiten rijden. Vervolgens houden we even kort pauze waarna we nog voltige gaan doen. 

Dit feestje kunnen we alleen organiseren als de meesten zelfstandig kan galopperen, draven en springen. Voor ons betekend dit 'grote bak niveau'. Er mogen maximaal 2 kinderen zijn die weinig tot geen ervaring hebben. Dit is voor de haalbaarheid en veiligheid.

Ook dit feestje is voor maximaal 12 kinderen en kost €110,-. Als je wilt blijven eten (frietjes, een snack en natuurlijk drinken), dan kost het €3,50 per persoon extra.

Wil je een feestje reserveren? Neem dan contact met ons op.