De Pony's van Het Zesspan

Onze Bewoners

Benieuwd naar welke pony's er allemaal bij ons op stal staan? Maak kennis met al onze Lientjes! 

Bedrijfsteam

Abellientje  

Abel is een echte knuffelpony. In de les doet hij lekker ontspannen. Abel is een sociale pony. Hij heeft veel vrienden waaronder Jero en Bontje. Verder is Abel te herkennen aan zijn mooie volle staart.
KLEURPLAAT Abel

Bedrijfsteam

Bellalientje

Bella houd je graag voor de gek. Als jij naar links wilt gaat zij namelijk naar rechts. Als ze muziek hoort danst ze door de bak en zet ze een stapje harder. Rij je zonder zadel op Bella? Dan heb je geluk want ze zit heerlijk!
KLEURPLAAt bella

Bedrijfsteam

Bibalientje

Biba is een lieve en vrolijke pony. Ze houdt ook van lekker eten, want als de pony's voer krijgen is Biba er als eerste bij! Verder is ze te herkennen aan haar opvallende brede bles.
Kleurplaat Biba
Bedrijfsteam

Bikkellientje

Bikkel is een klein racemonster! Hij haalt graag andere pony's in. Je kan Bikkel herkennen aan zijn stippeltjes. Bikkel is bevriend met Tibbe en Hummer. In de wei rusten ze graag uit, want daar is Bikkel vaak liggend te vinden.
KLEURPLAAT BIkkel

Bedrijfsteam

Binkelientje

Binky is een hele knappe verschijning met zijn mooie lange manen! Een echte model voor een fotoshoot! Hij houdt er ook van om voor je te werken. Echt een top pony dus!
KLEURPLAAT BInky

Bedrijfsteam

Blesselientje

Bles is een stoere pony die van crossen houdt! Zodra hij een hindernis ziet, wordt hij enthousiast. Tijdens dressuurlessen rijdt hij ontspannen.
 Kleurplaat Bles 

Bedrijfsteam

Bobbelientje

Bob is een echte grappenmaker. Als hij de kans krijgt ontsnapt hij uit zijn stal om op zoek te gaan naar eten. Bob is een vrolijke pony die het vaak rustig aan doet. Zijn beste vriend is Nikky.
KLEURPLAAT Bob
Bedrijfsteam

Bontelientje

Bontje is een kleine pony met een eigen willetje. In de lessen heeft zij een lekker tempo met soms een vreugdesprongetje tussendoor. In de stal speelt ze graag met Abel.   
KLEURPLAAT Bontje


Bedrijfsteam

Brammelientje

Bram is een kleine pony maar onderschat zijn snelheid niet! Zijn korte beentjes houden de vaart erin. Ook is hij erg stoer en flirt graag met de meiden. Met zijn stalgenootje Elmo haalt hij wel eens kattenkwaad uit.
KLEURPLAAT Bram

Bedrijfsteam

Brunolientje

Bruno is een lieve en gezellige pony. Hij heeft bijna altijd zijn oortjes naar voren gericht. Zijn vrienden zijn Elmo en Maxien. Vooral met Elmo doet hij vaak reacespelletjes in de wei.
KLEURPLAAT Bruno 

Bedrijfsteam

Cocolientje

Coco is nog niet zo lang op de manege. Ze heeft altijd zin om te rijden, daarom loopt ze ook vlot door! Coco is de beste vrienden met Karel, ze staan altijd samen in de wei te grazen.
KLEURPLAAT Coco
Bedrijfsteam

Chocolientje

Choco is een super slimme pony. Hij houdt het goed in de gaten als zijn stal open gaat, want hij heeft een heel belangrijk doel: eten! Het is een sterke jongen maar ook heel talentvol. Hij is namelijk goed in voltige, springen én dressuur.
KLEURPLAAT Choco

Bedrijfsteam

Cosmolientje

Cosmolientje is net nieuw op de manege! Deze mooie heer moet nog even de kunstjes van het ponyrijden leren, en doet af en toe al een lesje mee in de grote bak!
KLEURPLAAT Cosmo

Bedrijfsteam

Donnalientje

Donna is een leuke, grote pony. Ze is lekker voorwaarts met rijden.  Als ze moet stilstaan wordt ze een beetje ongeduldig en draait soms wat rondjes. Springen vindt ze super leuk om te doen. 
KLEURPLAAT Donna
Bedrijfsteam

Delfientje

Delfien is een lieve en snelle pony. Ze gaat tijdens de les graag een beetje hard. Racespelletjes zijn ook echt haar ding, want gaat voor de winst! Ze is goed bevriend met Fleur en Dora.
KLEURPLAAT delfien

Bedrijfsteam

Divalientje

Diva is een lieve pony die je niet zo snel gek maakt. Ze doet het lekker op haar eigen manier, en dat is het liefst: rustig aan. Haar trucje is dan ook om vaak een uitgebreide poeppauze te nemen in de les.
KLEURPLAAT Diva

Bedrijfsteam

Diegolientje

Diego is pas net op de manege, en is een mooie grote pony. Diego gaat nog even rustig wennen aan de manege, maar heeft er tijdens het rijden altijd al heel veel zin in!
KLEURPLAAT diego

Bedrijfsteam

Doralientje    

Dora is een hele lieve pony, die ook nog eens knap is! Ze heeft heel mooie witte manen. Dora is ook heel sociaal. Ze rijdt daarom het liefst naast een andere pony, en niet in haar eentje voorop.
KLEURPLAAT dora

Bedrijfsteam

Ellelientje

Elle is een hele lieve pony. Ze is in veel dingen erg goed en zal nooit gemeen doen. Ze is de perfecte pony en ook springen doet ze als de beste. Het is dan ook niet voor niks de lievelingspony van juf Mariejanne.
KLEURPLAAT elle

Bedrijfsteam

Elmolientje

Elmo is onze lieve deugniet! Hij is hier op de manege geboren en door ons opgevoed. Hij houdt er van om grapjes te maken tijdens de les. Elmo gaat graag op avontuur en het liefst neemt hij dan Bram mee.
KLEURPLAAT elmo

Bedrijfsteam

Evalientje

Eva doet het lekker rustig aan en houdt van pauzes. In de wei knuffelt ze graag met andere pony's, maar in de stal wil ze graag met rust gelaten worden. Haar beste vriend is Choco.
KLEURPLAAT eva

Bedrijfsteam

Felientje

Felien is een lieve jonge pony. Ze vindt sommige dingen nog wel wat moeilijk, en kan daarom een uitdaging zijn. Grappig is dat deze jonge pony bevriend is met een omaatje. Ze is namelijk vaak bij Zita te vinden.
KLEURPLAAT felien

Bedrijfsteam

Frensientje

Frensientje gaat als de bliksem! Ze heeft een lekker tempo en soms zelfs iets te snel. Ze luistert goed naar je hulpen, en werkt graag voor je. In de stal is Frens veel bezig met likken aan haar liksteen.
KLEURPLAAT frens

Bedrijfsteam

Fleurientje

Maak kennis met onze lieve en leuke Fleur! Ze is heel slim en weet precies wanneer ze het wat rustiger aan kan doen. Met springen wordt ze heel enthousiast want dat vindt ze leuk om te doen.
KLEURPLAAT fleur
Bedrijfsteam

Ginalientje

Gina is een hele bijzondere pony, ze heeft namelijk één blauw oog! Tijdens het rijden is ze heel lief, alleen moet ze nog veel dingen leren. Ook rolt Gina graag door de modder, vandaar dat ze er soms een beetje vies uitziet!
KLEURPLAAT gina

Bedrijfsteam

Hettelientje

Hetty is een schat van een pony. Ze is al een omaatje, maar daar laat ze tijdens het rijden niets van merken. Ze is nog net zo sterk als vroeger. Hetty is al jaren bevriend met Irma. Twee gezellige oude omaatjes bij elkaar dus.
KLEURPLAAT hetty
Bedrijfsteam

Happylientje

Happy heeft een heel bijpassende naam, hij is namelijk altijd vrolijk! Hij moet sommige dingen nog leren, dus dat is een extra uitdaging. Happy is te herkennen aan zijn mooie volle manen die hij graag wilt showen.
KLEURPLAAT happy

Bedrijfsteam

Hippylientje

Hippy is onze lieve oma pony. Ze geniet al van haar oude dag en doet alleen nog mee met een paar kleine bak lesjes. Ze vindt het heerlijk om in de watten gelegd te worden. Haar manen zijn dan ook goed geschikt om vlechtjes in te maken.
KLEURPLAAT hippy

Bedrijfsteam

Hummerlientje    

Hummer loopt een beetje breed en daarom noemen wij hem onze bodybuilder. Het is wel echt een lieverd! Hij weet soms nog niet goed wat de bedoeling is. Onze taak om hem daarbij te helpen.
KLEURPLAAT hummer

Bedrijfsteam

Huppellientje

Huppel is een echte stoere pony die van racen houdt, en het liefst door de modder. Verder is hij ook in de les vaak stiekem aan het racen. Inhalen, bochten afsnijden... Huppel kent de trucjes!
KLEURPLAAT huppel

Bedrijfsteam

Irmalientje

Irma is al wat ouder en doet het daarom wat rustiger aan. In haar jongere jaren heeft Irma vele prijzen gewonnen met haar mooie uitstraling en haar bewegingen. Op stal is Hetty haar beste vriendin.
KLEURPLAAT irma
Bedrijfsteam

Jerolientje

Maak kennis met onze kleine, stoere en eigenwijze Jero! Hij staat altijd op scherp om te ontsnappen, en weet precies de weg naar het voer te vinden. Tijdens de les is hij lekker snel en heeft zijn eigen willetje.
KLEURPLAAT jero

Bedrijfsteam

Joepelientje    

Joep woont nog niet zo lang bij ons op de manege. In de les zet hij graag zijn beste beentje voor, want hij kan erg snel zijn. Joep staat in de stal graag te krabbelen met Coco en Karel.
KLEURPLAAT joep

Bedrijfsteam

King

King is het paard van Mariejanne. Iedere ochtend trainen ze hard voor de wedstrijden die ze samen willen gaan rijden. Hij is nog niet zo oud en moet nog veel leren. 

Bedrijfsteam

Karellientje

Karel is een echte knabbelaar. Hij ontdekt graag alles met z'n mond en knabbelt aan alles wat hij ziet. Hij is heel braaf met springen maar moet nog wel een beetje volwassen worden.
KLEURPLAAT karel

Bedrijfsteam

Kjeltelientje

Kjelt is een echte knuffelbeer. Hij is al een opaatje maar daar is niets van te merken tijdens de les. Hij gaat namelijk als een speer! Hij geniet van lange poetsbeurten en kriebelt je daarbij wel eens terug. 
KLEURPLAAT kjelt

Bedrijfsteam

Laralientje    

Lara is de grootste pony van stal. Tijdens het rijden neemt ze grote stappen met haar lange benen. Billenbotsers vindt ze niet zo leuk. Samen met haar vriendje Nico zijn ze een kei in ontsnappen
KLEURPLAAT lara .

Bedrijfsteam

Lieffelientje

Lieffie is een uitdagende pony. Ze test je wel eens uit door stil te gaan staan. Buitenritten maken vindt ze het allerleukst en gaat dan ook lekker snel. 
KLEURPLAAT lieffie

Bedrijfsteam

Lieselientje

Lies is een ontzettende lieve pony. Als je op haar rijdt is ze wel een uitdaging. Ze vindt sommige dingen nog spannend maar doet wel altijd haar best voor je.
KLEURPLAAT lies
Bedrijfsteam

Loeselientje

Loes is de lieveling van velen! Niet zo gek ook, want ze is heel lief en tijdens het rijden heeft ze een lekker tempo. Ze vindt het leuk om te springen en ook bij buitenritten heeft ze haar oortjes naar voren.
KLEURPLAAT loes

Bedrijfsteam

Lunalientje    

Maak kennis met onze lieve eigenwijze Luna! Ze wil graag voor je werken, maar test je vooraf wel even uit. Ze valt op door haar witte hoofd.
KLEURPLAAT luna

Bedrijfsteam

Maaykelientje

Maayke is een leuke voorwaartse pony. Ze heeft een lekker tempo en is erg fijn om op te rijden. Ze vindt het wat minder fijn als er andere pony's op haar billen botsen.
KLEURPLAAT maayke

Bedrijfsteam

Maxientje

Maxien is een perfecte pony! Ze doet altijd haar best voor je en is goed in dressuur, springen en buitenritten! Haar vrienden zijn Bruno en Zara.
KLEURPLAAT maxien
Bedrijfsteam

Martientje

Martientje is een leuke uitdagende pony. Ze is lief maar tijdens het rijden wilt ze je nog wel eens uittesten. Ze is goed in dressuur en kan de figuren netjes lopen.
KLEURPLAAT martien

Bedrijfsteam

Milkalientje

Milka is een lieve en slimme pony. Met haar vlekjes valt ze op in de groep. Tijdens het rijden gaat ze soms stil staan in de hoek om vervolgens weer door te gaan. Een echte grappenmaker!
KLEURPLAAT milka

Bedrijfsteam

Mickeylientje

Mickey is nog heel jong en nog niet zo lang op de manege. Hij heeft een tijd ergens anders gestaan om groter te worden en nu is hij naar ons toe verhuisd. We gaan hem langzaamaan inrijden, en wie weet zien we hem in de lessen terug!

Bedrijfsteam

Myralientje

Myra is een heel lieve pony. Ze luistert ook heel goed maar doet het wel graag rustig aan. Als je haar wakker schudt heb je een gouden pony aan haar.
KLEURPLAAT myra

Bedrijfsteam

Nicolientje

Nico is een grote knuffelbeer. Hij is een enorme goedzak en kan heel veel dingen: voltige, springen en dressuur. Hij is heel lief en ook heel relaxt. Alleen met een bal moet je niet in de buurt komen, dat vindt hij eng.
KLEURPLAAT Nico
Bedrijfsteam

Nikkelientje

Nikky is een leuke lieve pony. Ze doet altijd goed haar best en heeft een lekker tempo. Ze is minder goed in springen maar houdt wel van buitenritten. Ze is bevriend met Bob.
KLEURPLAAT nikky

Bedrijfsteam

Odettelientje    

Odette is een leuke pony die alles op haar eigen tempo wil doen. Buiten rijden vindt ze erg  leuk. Ze houdt niet van billenbotsers.
KLEURPLAAT odette


Bedrijfsteam

Parellientje

Parel heeft een kleine gebruiksaanwijzing. Je kan alles met  haar tijdens het rijden, maar in de stal is ze éénkennig. Een poetsbeurt is daarom ook niet aan haar besteed.
KLEURPLAAT parel

Bedrijfsteam

Prinsientje

Prins heeft 1 blind oog. Ze is hartstikke lief, maar doordat ze niet alles goed kan zien wordt ze iets sneller boos. Tijdens de les doet ze het graag rustig aan en neemt weleens een pauze tussendoor.
KLEURPLAAT prins

Bedrijfsteam

Ramonalientje

Ramona is een leuke pony die af en toe een beginnerslesje mee rijdt. Ze is heel vrolijk en bevriend met Sharona.
KLEURPLAAT ramona

Bedrijfsteam

Sabientje    

Sabientje houdt van gezelligheid en niet van alleen zijn. Als haar vriendjes uit de stal zijn kan ze ook wat onrustig zijn en heel hard hinneken. Tijdens de les is ze heel relaxt.
KLEURPLAAT sabien

Bedrijfsteam

Sharonalientje

Sharona is een lieve pony. Voltige, springen, zwemmen en dressuur: alles vindt ze leuk! Haar oortjes staan dan ook bijna altijd naar voren. Ze maakt zich niet snel druk en bepaalt haar eigen tempo.
KLEURPLAAT sharona

Bedrijfsteam

Tibbelientje    

Tibbe is een leuke pony die het rustig aan doet. Maar haalt iemand Tibbe in? Dan neemt hij een sprintje, want dat laat hij niet gebeuren. Buitenrijden en springen vindt hij super leuk.
KLEURPLAAT tibbe

Bedrijfsteam

Tottelientje

Totti is een slimme jongen! Als hij eten ziet weet hij niet hoe snel hij een uitweg moet vinden om er op af te gaan. Hij is een beetje ondeugend tijdens het rijden en neemt wel eens een pauze.
KLEURPLAAT totti

Bedrijfsteam

Vitalientje

Vita is een leuke voorwaartse pony. Ze is erg fijn met rijden en gaat lekker snel. Ze kijkt vrolijk over haar staldeur wat er allemaal gebeurt in de manege. Ze is echt een beetje de leider van de groep.
KLEURPLAAT vita
Bedrijfsteam

Vlinderlientje

Vlinder is een echte circus pony! Ze kan veel kunstjes en vindt dat super leuk om te doen. Tijdens het rijden is ze heel lief en doet wat jij wilt. Verder vindt ze het heerlijk om geborsteld te worden
KLEURPLAAT vlinder .

Bedrijfsteam

Woezellientje    

Woezel is een grappige kleine pony. Hij is nog niet zo oud en leert vaak nog dingen bij. Hij is soms een beetje lomp en maakt ons vaak aan het lachen. Kjelt is zijn beste vriend en ze zijn dan ook altijd samen te vinden. 
 KLEURPLAAT woezel    

Bedrijfsteam

Zaralientje

Zara is een lieve  pony die liefst in de buurt van de andere pony's rijdt. Stuur je naar de overkant? Dan hoopt ze snel weer terug te zijn bij de anderen. Ze is bevriend met Maxien en Prins.
KLEURPLAAT zara

Bedrijfsteam

Zitalientje

Zita is ons oudste omaatje. Haar maak je niet zomaar gek. Ze is heel lief en super knuffelbaar. Ze rijdt één keer in de week mee met de kabouterlesjes en komt dan huppelend haar stal uit. 
KLEURPLAAT zita