Ponykamp 2018

----------------

 
 

Wij zoeken ponygekken! Wil jij deze zomer zoveel mogelijk met pony's knuffelen, poetsen en natuurlijk rijden? Dan ben je geschikt voor onze ponykampen! Zien we je deze zomer? 

Er zijn verschillende ponykampen voor zowel ervaren ruiters als minder ervaren of zelfs nog hele nieuwelingen. Ook is er een speciaal kabouterkamp voor de allerjongsten. Hieronder vindt je alle informatie per kamp.

Heb je vragen? Bel ons gerust, of stuur even email.

Dagkamp

Een hele dag bij de pony's! Wie wil dat nu niet? Met een dagkamp zijn de kinderen van 09:00 tot 18:45 op de manege. 


Deze dag gaan we veel leuke activiteiten doen en zullen we er een onvergetelijke dag van maken. Uiteraard gaan we ponyrijden, zowel bij de manege als tijdens een buitenrit. We maken iets lekkers voor de pony en gaan gymen op de pony tijdens de voltigeles. Tussendoor is de dag gevuld met spelletjes met en zonder pony. 

Voor eten en drinkenwordt gezorgd. Dat hoef je dus niet mee te nemen. Het enige wat deze dag belangrijk is, is rijkleding en ookal gaan we niet zwemmen, voor de waterspelletjes is badkleding wel handig. 

Dit ponykamp is voor kinderen vanaf 5 jaar. Wij zorgen voor voldoende hulp deze dag, en dus is het niet per se nodig dat je rijervaring hebt. Je mag in plaats van rijkleding ook regenlaarzen en een legging/joggingbroek aan trekken. Caps hebben wij voldoende.

De dag wordt afgesloten met een verrassing waarbij alle ouders welkom zijn. 

Meedoen aan een dagkamp kost €65,-. De beschikbare data zijn:

  • Donderdag 19 juli (vol)

  • Zondag 22 juli

  • Woensdag 15 augustus  (vol)
  • Donderdag 23 augustus (vol)

AANMELDEN

Door inschrijving van het ponykamp gaat de ouder/verzorger akkoord met de algemene voorwaarden.