Pony Leasen


Vind jij zes weken zonder je lievelingspony veel te lang? Dan hebben wij goed nieuws! Deze zomervakantie beginnen wij namelijk met iets nieuws: je eigen pony leasen. Droom jij ervan om lekker met je favo pony te knuffelen, poetsen en rijden wanneer jij wilt? Of wil jij je pony longeren of vrijheidsdressuur uitproberen? Het kan allemaal!

Maandag- tot en met zaterdagochtend heb jij je favo pony voor jezelf. Hierbij mag je een uur rijden, en de rest is aan jou. Ook zit er een gezamenlijke buitenrit bij inbegrepen. Voor de ponykeuze geldt; wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus wees er snel bij!

Hoe werkt het?

Je lievelingspony helemaal voor je zelf! Voor 6 dagen lang mag je elke ochtend langskomen op de manege. Per ochtend mag je één uur vrij rijden. Dit is dus zonder juf, maar wel met iemand die toezicht houdt. Dressuur, springen, voltige... de keuze is aan jou!

Verder mag je met je pony onbeperkt poetsen en knuffelen. Wil jij je pony longeren of vrijheidsdressuur oefenen? Het kan allemaal! 

Daarnaast zit er ook een gezamenlijke buitenrit bij inbegrepen. 

Wanneer?

Je leasepony is helemaal van jou van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 12:30 uur. Je kan een pony leasen in één van deze weken:

- Week 32 (3 t/m 8 augustus)

- Week 33 (10 t/m 15 augustus)

Voor wie?

Een lease pony huren is voor iedereen. Denk er wel aan dat je ouders ook nodig kunnen zijn voor het eventueel opzadelen of helpen met de verzorging van de pony. 

Ponykeuze

Welke pony is jouw lieveling? Zie hieronder het overzicht van al onze bewoners.

Let op! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus wees er snel bij om te verzekeren dat jij jouw lieveling krijgt. 

De pony's

Kosten

Het leasen van een pony kost per week €60. Hierbij zit een buitenrit bij inbegrepen. 

Neem je een vriend(innet)je of broertje/zusje mee? Gezellig! De leaser mag echter alleen rijden. Wilt je extra gast ook rijden? Dan kan hij/zij een extra "rijkaartje" kopen voor een dag voor €6.

Belangrijk!

Wij verwachten dat ieder kind bij ieder bezoek onder eigen begeleiding op de manege is. Vanuit ons wordt deze begeleiding niet geboden. Zonder eigen begeleiding is het helaas niet haalbaar en kunnen wij de veiligheid niet waarborgen.

Extra tips

Wil je precies weten hoe je een pony uit de stal moet halen, moet poetsen en opzadelen?
Pien en Klarijn hebben een aantal filmpjes voor jullie opgenomen. 
Ook handig voor jouw begeleider.


De filmpjes

De ponylease zit vol. Aanmelden gaat niet meer.