Odoo CMS - een grote afbeelding


Op zaterdag 30 november komen Sinterklaas en zijn Pieten naar de manege. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een middagprogramma samengesteld. We zijn er zeker van dat we er een super leuke middag van gaan maken!

 

Het feest

Tijdens het Sinterklaasfeest doen we spelletjes, met en zonder pony, gaan we knutselen, dansen en uiteraard komen Sint en zijn Pieten naar de manege!

Tijdens de activiteiten van de Sinterklaasmiddag komen de pony's natuurlijk ook aan bod, maar echt uitgebreid rijden gaan we niet. 

Wij zorgen deze middag voor drinken en pepernoten.

Tijd

Op zaterdag 30 november begint het feest rond 14:00 en duurt tot ongeveer 16:30. Ouders hoeven niet te blijven mogen tussendoor naar huis.

Voor wie?

Aan het Sinterklaasfeest mogen ook kinderen mee doen die niet op les zitten. Dus wil je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje ook mee? Gezellig!

Kleding

Kom je verkleed, doe je je rijkleding aan of trek je normale kleding aan? Het maakt ons niet uit, maar zorg wel dat je lekker dik bent aangekleed. De manege is natuurlijk wel overdekt maar warm is het in december niet.

Sowieso mag je je cap/rijhandschoenen en zweep thuislaten, dat kan je alleen maar kwijt raken. 

Kosten

Deelname aan Sinterklaasmiddag kost €15,-.


Wil je mee doen? Leuk!
Meld je aan via onderstaand formulier

Verstuur