top of page

Vacature Stalmedewerker / Les-assistent

Variabel / Oproep

Wij zoeken stalmedewerkers en les-assistenten! Ideaal als bijbaantje.


Het doel

Op onze manege is het een drukke bedoeling. Er worden dagelijks lessen gegeven, activiteiten georganiseerd en natuurlijk moeten de pony’s verzorgd worden. Om alles in goede banen te leiden hebben we assistentie nodig. Dit kunnen vaste uren zijn die bij jouw schoolrooster passen, of alleen op oproepbasis.


Dit ben jij

  • 14 – 17 jaar

  • Kindvriendelijk

  • Spontaan en klantvriendelijk

  • Aanpoter

  • Ervaring met paarden is een pré


Het werk ziet er zo uit

Stalmedewerker en les-assistent zijn 2 aparte dingen, maar het kan op 1 dag zomaar door elkaar heen lopen. Voor deze omschrijving zullen we de boel wel even splitsen:


Stalmedewerker
Bij aankomst op de manege kijk je op planning van die dag. Je ziet de verschillende lessen en daarbij welke pony’s daarvoor ingepland staan. Jij zorgt ervoor dat de pony’s op de juiste momenten bij de les verschijnen. Sommigen zullen al opgezadeld zijn, en bij sommigen hoeft alleen hoofdstel nog om worden gedaan, of de hoeven worden gekrabt. Tijdens je dienst kom je waarschijnlijk een hoop kinderen en ouders tegen die je vragen zullen stellen: ‘kan je me helpen met het uit de stal halen van Delfientje?’, ‘waar staat Abellientje?’, ‘kan je me helpen met het uitkiezen van een cap?’. En natuurlijk help je iedereen mee.


Aan het eind van de dag help je met pony’s afzadelen, de pony’s voeren, kantine op orde maken, en misschien heb jij zelfs de eer om de wc schoon te maken. Het hoort er allemaal bij😉.


Les-assistent

Als les-assistent ben je het extra paar ogen van de juf. Je helpt met kinderen de goede kant op sturen, het veilig in draf en galop gaan, en soms net een extra aansporing van een pony. Het ligt aan het niveau van de les hoe actief het zal worden, maar feit blijft: je zal de sportschool die middag niet nodig hebben.


Lijkt dit je leuk?

Klik dan hier voor de sollicitatievragenlijst, of stuur een mailtje! We horen graag van je!

bottom of page