Odoo CMS - een grote afbeelding

Het Zesspan Concours

Ons evenement van het jaar komt er weer aan! Op zaterdag 26 en zondag 27 mei is onze jaarlijkse outdoor wedstrijd. In dat weekend kunnen alle ruiters en amazones van Het Zesspan hun kunsten laten zien aan ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's, maar bovenal: de jury!

Er zijn verschillende niveaus bij de onderdelen zodat het voor iedereen leuk is. De deelnemers uit de kleine bak rijden een proefje waarbij ze geholpen mogen worden door de juf. Deelnemers uit de doorstroomles, grote bak en gevorderden lessen mogen zelfstandig de wedstrijd rijden. De jury beoordeeld de kinderen waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. Hierbij ontvangt iedereen een prijs.

De wedstrijden vinden plaats op zaterdag 26 en zondag 27 mei. De tijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen en dit zal pas 1 week voor de wedstrijddagen bekent worden gemaakt. Houdt er daarom rekening mee dat deelnemers zowel om 09:00 als om 17:00 ingedeeld kunnen worden.

Vrijwilligers

Dit evenement krijgen we niet georganiseerd zonder jullie hulp. Wie van jullie wil ons helpen met de opbouw van de wedstrijdbakken op 21 april, barwerkzaamheden, parkeren tijdens de wedstrijddagen of de afbouw op 28 mei? Een paar uurtjes is al fijn en we plannen het natuurlijk om de wedstrijden van de kinderen heen. Meer info staat hier.

Eigen pony

Je mag ook op je eigen pony de wedstrijd rijden. Je kan dan mee doen met de Bixie wedstrijden. Meer informatie  vind je hier.

.

Rondom de wedstrijd

De wedstijddagen draaien natuurlijk vooral om de wedstrijd zelf, maar eromheen is ook genoeg te doen. Er is een dierenwei, een springkussen, je kan geschminkt worden en je mee mee rijden met de huifkar met trekpaarden.Zo netjes mogelijk figuren en gangen op de pony laten zien, daar draait het bij de dressuurwedstrijd om. De volgorde van de onderdelen staat in de dressuurproef en wordt voorgelezen door een juf. De jury let op dat het zo netjes mogelijk gebeurt.

Meer info


 Ga jij zo snel mogelijk over alle hindernissen? Deze wedstrijd is voor de echte waaghalzen vanaf de doorstroombak. Indien nodig met hulp. Het parcours wordt 2 keer afgelegd, en de snelste tijd telt.
 

  MEER INFO  


Turnen op de pony, dat is echt een vak apart. Onze jury zit klaar voor ons Voltigetalent! Omdat we extra gaan oefenen, mag je ook aan deze wedstrijd mee doen als je niet op voltigeles zit.

 

MEER INFO  Kinderen tussen 3 en 5 jaar mogen natuurlijk ook hun talent laten zien. Kan jij al een stukje sturen, draven en gymen? Wij zijn heel benieuwd!  MEER INFO