top of page

Pony leasen

Pony leasen bij Shetlandponystal Het Zesspan

Van 19 juli tot en met 28 juli kan jij weer een pony leasen!

 

Droom jij ervan om lekker met je favo pony te knuffelen, poetsen en rijden wanneer jij wilt?  Of wil je vrijheidsdressuur uitproberen? Het kan allemaal!

De 5 dagen ponylease zijn uitverkocht, maar je kan nog wel losse dagkaartjes kopen! Je wordt bij het registreren gevraagd naar je voorkeurspony, maar het is geen garantie dat dit lukt. 

Hoe werkt het?

Je lievelingspony helemaal voor jezelf! De leasedagen zijn van 19 t/m 28 juli.

 Ben jij er bij? 

Iedere ochtend mag je langskomen van 09:00 tot 12:15. Per ochtend mag je één uur vrij rijden. Dit is zonder juf, dus je moet iemand mee nemen die toezicht houdt.

Dressuur of springen: de keuze is aan jou! Een week voordat de leaseweek van start gaat krijg je in ons plansysteem toegang tot de bakhuur, en kan je zelf de bakhuur inplannen.

Verder mag je met je pony onbeperkt poetsen en knuffelen. Wil je of vrijheidsdressuur met je pony doen? Het kan allemaal!

Het leasen van een pony kost €105.- per week. Neem je iemand mee die ook wil rijden? Gezellig! Indien hij of zij ook wilt rijden dan kan een rijkaartje gekocht worden voor €25,- per keer. Er wordt dan een andere pony uitgekozen en daar kan geen voorkeur voor worden opgegeven.

Voor wie?

Het pony leasen is voor iedereen. Denk er wel aan dat je iedere dag een begeleider mee neemt die een oogje in het zeil houdt en meehelpt met de verzorging en opzadelen van de pony.

 

Geen begeleiding, is helaas geen toegang tot de manege. Dit klinkt streng, maar anders kunnen wij de veiligheid niet waarborgen.

Ponykeuze

Welke pony is jouw lieveling? Via onderstaande link zie je van iedere bewoner een beschrijving.

Als je je aanmeldt zie je voor welk niveau de pony geschikt is:

K=Kabouter

B=Beginner

D=Doorstroom

G=Grote Bak

Gev=Gevorderd

Weet je niet welk niveau bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Verzorgingsles

Lijkt het je super leuk, maar heb je geen idee hoe je de pony moet opzadelen en op de juiste manier borstelt? Iedere ochtend is er om 9:30 een opzadel/verzorgingscurus van 30 minuten voor €7,50.

Hiervoor kan je vooraf een kaartje kopen.

Verder hebben we filmpjes opgenomen over de verzorging van de pony en het opzadelen. Super handig om voorbereid te zijn.

bottom of page