top of page

ONZE PONY'S

Benieuwd naar welke pony's er allemaal bij ons op stal staan?
Maak kennis met onze Lientjes!

 

Abel.jfif

Abellientje

Abel is een echte knuffelpony. In de les doet hij lekker ontspannen. Abel is een sociale pony: hij heeft veel vrienden waaronder Jero en Lieffie. Verder is Abel te herkennen aan zijn mooie volle staart.

Bella.JPG

Bellalientje

Bella is lekker eigenwijs. Als jij naar links wil gaat ze soms naar rechts. ze kan goed springen en ze zit heerlijk. ze muziek hoort danst ze door de bak en zet ze een stapje harder.

Bikkel.JPG

Bikkellientje

Bikkel is een klein racemonster! Hij haalt andere pony's graag in en hij gaat lekker snel. Bikkel is heel goed in stapritjes, hij stapt dan lekker door. In de wei rust hij graag uit met zijn vriendjes Abel en Tibbe.

Bles.JPG

Blesselientje

Bles geniet alweer van zijn oude dag op de manege. Hij is nu lekker met pensioen, maar het was een kei in springen! Zijn beste vriendin is Loes..

Bram.jpg

Brammelientje

Bram is een kleine pony maar hij loopt graag snel. Hij is een grappenmaker en hij springt het liefst lekker hoog over de hindernis heen. Hij is vaak benieuwd wie er achter hem loopt dus kijkt hij graag achterom.

bubbel.jpg

Bubbellientje

Bubbel is een lekker voorwaartse pony. Hij is te herkennen aan zijn bijzondere vlekken. Bubbel is een echte grappenmaker, zijn lievelingsgrapje is zijn voet in de drinkbak zetten zodat er allemaal water uit loopt.

charl_edited.jpg

Charlientje

Charlie is een hele knappe pony. Hij is erg sociaal en staat daarom het liefste met zijn vriendjes in de stal. In de les doet hij het lekker rustig aan.

Cosmo.jpeg

Cosmolientje

Cosmo een leuke pony. Hij is soms nog een beetje lomp, maar doet altijd goed zijn best. Soms loopt hij per ongeluk over de tussenheining heen. Hij galoppeert heel grappig en is echt een lieve pony. 

Dana_edited.jpg

Danalientje

Dana is een grote stoere pony. Ze bijna nergens bang voor. Buitenritten doet Dana het liefst. Ze kan goed springen maar moet dan eerst wel even doorhebben dat ze echt haar voeten moet optillen. 

Diva.JPG

Divalientje

Diva is een lieve pony die het lekker rustig aan doet. Ze houdt vaak haar eigen pauze in de les. Als je haar eenmaal wakker heb geschud loopt ze lekker door. Diva kan goed springen en vind buitenritten leuk. 

Dora.JPG

Doralientje

Dora is een hele lieve pony, die ook nog eens knap is! Dora is ook heel sociaal. Ze loopt daarom het liefst naast een andere pony, op haar eigen benen lopen vindt ze lastig. Dora kan goed springen en zit heel lekker.

Elmo.JPG

Elmolientje

Elmo is lekker eigenwijs. Hij is hier op de manege geboren en opgevoed. Hij is een lieve pony maar houdt wel van een grapje. Hij kan goed springen en gaat graag op buitenrit. Hij gaat graag op zoek naar het voer. 

Felien.jpg

Felientje

Felien is erg geliefd en doet goed haar best. Een echt springtalent is ze niet, maar in dressuur en buitenritten is ze wel erg goed, en dat vindt ze dan ook leuker om te doen. Ze is goed bevriend met Kjeld.

Fleur.JPG

Fleurientje

Maak kennis met onze Fleur, een lieve pony die het lekker rustig aan doet. Met springen gaat ze lekker hoog over de hindernis heen. Met buitenrit is ze erg braaf. Alleen aansingelen vindt Fleur niet zo fijn, als je dit gaatje voor gaatje doet vind ze het wel goed.

gina.jpg

Ginalientje

Gina is een hele bijzondere pony, ze heeft namelijk één blauw oog! Tijdens het rijden is ze braaf, maar ze moet nog veel dingen leren. Stilstaan vindt ze nog lastig. ze is altijd lekker vies en houdt van rollen in de modder.

Happy.jpg

Happylientje

Happy is een vrolijke pony. Hij loopt niet zo graag voorop. Hij kan goed springen en maakt graag buitenritten. Hij heeft volle manen en is erg geschikt voor een lange poetsbeurt. 

hunter_edited.jpg

Hunterlientje

Hunter is een wat grotere pony. Hij doet goed zijn best maar is soms wel een beetje lomp en let niet altijd even goed op waar hij zijn voeten neerzet. Hij loopt lekker rustig. Springen is niet zijn sterkste kant en buitenritten vindt hij super. 

Jero.JPG

Jerolientje

Maak kennis met onze kleine, stoere en eigenwijze Jero! Hij staat altijd op scherp om te ontsnappen, en is erg goed in grapjes uithalen. Tijdens de les doet hij rustig aan en heeft zijn eigen willetje.

218432615_4253039221449062_5486466911727375329_n.jpg

King

King is het paard van Mariejanne. Iedere ochtend trainen ze hard voor de wedstrijden die ze samen willen gaan rijden. Hij is nog niet zo oud en moet nog veel leren. 

Kjelt.JPG

Kjeltelientje

Kjeld is een echte knuffelbeer. Hij is al een opaatje maar daar is niets van te merken tijdens de les. Hij loopt namelijk nog lekker door. Hij geniet van lange poetsbeurten en kriebelt je daarbij wel eens terug. 

Lieffie.JPG

Lieffelientje

Lieffie is, zoals haar naam al zegt, erg lief. Ze heeft een fijn tempo maar test je wel eens uit door stil te gaan staan. Buitenritten maken vindt ze het allerleukst en gaat dan ook lekker snel. 

Luna.JPG

Lunalientje

Maak kennis met onze lieve eigenwijze Luna! Ze wil graag voor je werken, maar test je vooraf wel even uit. Ze kan goed springen en loopt lekker achter de andere pony's aan op buitenrit. Ze valt op door haar witte hoofd.

mare.JPG

Marelientje

Mare loopt graag snel, je hoeft haar meer een heel zacht duwtje te geven. Ze vind springen erg leuk en luistert dan ook goed, je hoeft maar erg zacht te sturen. Mare is de moeder van Binky.

Martien.JPG

Martientje

Martientje is een leuke uitdagende pony met een eigen willetje. Na vele jaren in de groepslessen te hebben gelopen, geniet ze nu lekker van haar pensioen. En welverdiend!

Mickey.jpg

Mickeylientje

Mickey is een rustige pony, hij doet alles op zijn eigen tempo. Hij is erg braaf op buitenrit en vind dit ook erg leuk. Mickey heeft hele dikke lange manen en vind het fijn om gepoetst te worden. 

Nico.JPG

Nicolientje

Nico is een grotere pony. Hij is heel lief en ook heel relaxt. Alleen met een bal moet je niet in de buurt komen, dat vindt hij eng. Nico is niet erg goed in springen. Hij vindt buitenritten, maar vooral dressuur het leukst.

Odette.JPG

Odettelientje

Odette is een leuke pony die alles op haar eigen tempo wil doen. Ze loopt lekker rustig en snijdt soms de hoekjes af, maar van springen en buitenrijden wordt Odette erg  enthousiast. Ze houdt alleen niet van billenbotsers.

Parel.JPG

Parellientje

Parel heeft een kleine gebruiksaanwijzing. Je kan alles met  haar tijdens het rijden, maar in de stal is ze éénkennig. Een poetsbeurt is daarom ook niet aan haar besteed. Parel kan ontzettend goed springen, maar tijdens de dressuurles test ze je nog wel eens uit. 

WhatsApp Image 2022-05-05 at 3.33.28 PM.jpeg

Pippelientje

Pip was onze grote verrassing in 2021! Ineens stond er een veulentje in de stal van Avalientje. Later bleek dat Ava drachtig was toen we haar kochten Pip is een groot fan van voetballen en crossen door de bak heen.

Ramona.JPG

Ramonalientje

Ramona is een leuke pony die af en toe een beginnerslesje mee rijdt. Ze kan dan goed de hoekjes afsnijden. Ze vindt billenbotsers niet zo leuk. Ze is bevriend met Sharona. Ze houdt van grapjes uithalen en kan erg sterk zijn als ze naar het voer wil. 

Sharona.JPG

Sharonalientje

Sharona is een lieve pony. Haar oortjes staan dan ook bijna altijd naar voren. Ze maakt zich niet snel druk en bepaalt haar eigen tempo, en dat is vaak lekker rustig. In de wei is ze veel samen met Ramona en Bram 

sjors.jpeg

Sjorselientje

Sjors is een echte alleskunner, met dressuur en springen zet hij altijd zijn beste beentje voor. Sjors wilt nog wel eens inhalen, als het voor hem te langzaam gaat.

Totti.JPG

Tottelientje

Tottie is een slimme pony, hij rent graag naar het eten toe. Tijdens het rijden houdt Tottie zijn eigen pauze als hij voorop moet lopen. Hij is wel heel fijn als hij achter de rest aan mag. Hij kan niet zo goed springen maar vindt een buitenrit wel heel leuk. 

Vita.JPG

Vitalientje

Vita is een leuke voorwaartse pony. Ze is erg fijn met rijden en gaat lekker snel. Ze kijkt vrolijk over haar staldeur wat er allemaal gebeurt in de manege. Ze is echt een beetje de leider van de groep, maar daardoor vindt ze het niet zo leuk als pony's op haar billen botsen. 

Zara.JPG

Zaralientje

Zara is een lieve  pony die liefst in de buurt van de andere pony's rijdt. Ze kan erg goed springen. Zara loopt lekker door. Ze is bevriend met Maxien en Prins.

bail.png

Baileylientje

Bailey is een wat grotere pony die ontzettend van een poetsbeurt houdt. Ze moet nog veel leren maar is ontzettend lief en zal altijd haar best doen. Extra bijzonder: Bailey heeft een blauw oog!

Biba.JPG

Bibalientje

Biba is een lieve en vrolijke pony. Een zwiepende staart van een andere pony vindt ze soms nog best spannend. Biba kan niet heel goed springen en vindt dressuur het leukst

Binky.JPG

Binkelientje

Binky is een hele knappe pony met zijn mooie lange manen! Hij is een echte alleskunner en houdt ervan om voor je te werken. Echt een top pony dus!

Bob1.png

Bobbelientje

Bob is een echte grappenmaker. Hij is lekker eigenwijs en gaat graag op zoek naar eten. Hij is niet zo goed in springen en doet het in de les lekker rustig aan. Zijn beste vriendin is Nikky.

Bruno.JPG

Brunolientje

Bruno is een lieve en gezellige pony. Hij heeft bijna altijd zijn oortjes naar voren gericht. Bruno doet met rijden goed zijn best, maar springen vind hij nog wel eens moeilijk. Hij is op buitenritten ook heel braaf. 

catrientje_edited.jpg

Catrientje

Catrientje is een hele sociale pony, het liefste blijft ze lekker dicht bij de juf of andere pony's lopen. Ze heeft er lekker de vaart in, en houdt ook van een sprongetje. 

Choco.JPG

Chocolientje

Choco is een slimme pony. Hij zoekt graag naar eten. Hij is een hele sterke pony en heeft erg veel talenten. Hij is namelijk goed in voltige, buitenritten, springen én dressuur. Billenbotsers vindt hij niet zo fijn. 

Coco.jpg

Cocolientje

Coco loopt altijd lekker door, vooral met springen, dan gaat ze het liefste zo hard mogelijk. Op buitenrit is ze erg braaf. Ze is beste vrienden met Karel en Giga, maar doordat ze zo'n sociale pony is, staan er vaak nog veel meer pony's bij haar in de buurt. 

Debby.jfif

Debbylientje

Debby is een mooie grote pony, met hele bijzondere ogen. Ze heeft met rijden een fijn tempo en doet goed haar best, maar ze vind het wel lastig als het haar niet helemaal duidelijk is wat ze moet doen. 

Donna.jpg

Donnalientje

Donna is een leuke, grote pony. Ze loopt lekker door. Met springen is Donna erg enthousiast en op buitenrit loopt ze lekker met de groep mee. Donna is niet zo geduldig en staat niet graag stil. 

Elle.JPG

Ellelientje

Elle is een lieve pony. Ze is al wat ouder en daardoor doet ze heel af en toe nog een lesje mee. Haar beste vriendinnetje is Loes. 

Eva.JPG

Evalientje

Eva is rustig en braaf. In de les is ze soms iets te rustig en dan last ze zelf een pauze in. Met springen moet je vaak op zoek naar het gaspedaal maar daarna loopt ze lekker door. Eva is erg goed bevriend met Choco

Frens.JPG

Frensientje

Frensientje is al een echte oma, maar ze gaat nog erg snel. Ze luistert goed naar je hulpen, en werkt graag voor je. Je hoeft bij Frens dan ook maar zachtjes te sturen. In de stal is Frens veel bezig met likken aan haar liksteen.

86ec14c0-58e4-47a6-949e-7fc002e6030a.jfif

Gigalientje

Giga is een grote pony, ze is heel lief en heeft een fijn tempo. Soms vindt ze sturen nog een beetje lastig. Ze kan goed springen. Giga vindt het niet zo fijn als pony's te dicht in haar buurt komen.

Hetty.JPG

Hettelientje

Hetty is een schat van een pony. Ze is al een omaatje, maar daar laat ze tijdens het rijden niets van merken. Als ze de kans krijgt haalt ze de pony voor zich in. Ze is nog net zo sterk als vroeger. 

Hummer.jpg

Hummerlientje

Hummer loopt een beetje breed en daarom noemen wij hem onze bodybuilder. Het is wel echt een lieverd! Hij heeft er altijd zin in en loopt lekker door. Hij kan steeds beter springen en vindt het leuk om een buitenritje te maken. 

jasmin.jpg

Jasmientje

Jasmientje is een echte Shetlander. Ze haalt graag grapjes uit, en wilt nog wel eens de andere kant op gaan dan je in gedachte had. Poetsen vindt ze heerlijk.

Joep.JPG

Joepelientje

Joep is een super lieve pony. In de les zet hij zijn beste beentje voor, hij kan erg snel zijn. Hij vindt buitenritten erg leuk. Hij doet soms een dutje in zijn stal en kriebelt graag zijn beste vriendje Karel.

Karel.jpg

Karellientje

Karel knabbelt aan alles wat hij tegenkomt. Hij doet het goed in de les en hij is fijn met springen. Hij loopt tijdens het rijden vaak met zijn hoofd laag. Hij speelt graag met zijn vriendje Joep.

Lara.JPG

Laralientje

Lara is de grootste pony van stal. Ze kan goed springen en loopt lekker door op buitenrit. Billenbotsers vindt ze niet zo leuk. Samen met haar vriendje Nico probeert ze graag te ontsnappen. 

Loes.JPG

Loeselientje

Loes is de lieveling van velen! Niet zo gek ook, want ze is heel lief en tijdens het rijden heeft ze een lekker tempo. Ze vindt het leuk om te springen en ook bij buitenritten heeft ze haar oortjes naar voren. Van muziek wordt ze extra enthousiast.

Maayke.JPG

Maaykelientje

Maayke is een leuke voorwaartse pony. Ze heeft een lekker tempo. Ze is een echte alleskunner. Ze vindt het wat minder fijn als er andere pony's op haar billen botsen.

Maxien.JPG

Maxientje

Maxien is de lievelingspony van veel kinderen. Ze kan goed springen en met voltige is ze braaf. Ze heeft een fijn tempo en luistert goed. Ze doet altijd goed haar best. 

Milka1.png

Milkalientje

Milka is een lieve en slimme pony. Ze gaat lekker snel en houdt van springen. Je kan ook voltige met haar doen en ze doet altijd haar best. Soms is ze een beetje eigenwijs met sturen. 

Myra.JPG

Myralientje

Myra is een lieve pony. Ze luistert ook heel goed maar doet het wel graag rustig aan. Als je haar wakker schudt heb je een gouden pony aan haar. Myra loopt met buitenritten erg rustig, maar bij het springen wordt ze enthousiast. 

Nikky.JPG

Nikkelientje

Nikky is een leuke lieve pony. Ze wordt al wat ouder maar ze doet altijd goed haar best en heeft een lekker tempo. Ze is niet zo goed in springen maar houdt wel van buitenritten. Ze is bevriend met Bob. 

Oscar .JPG

Oscarlientje

Oscar is ontzettend veelzijdig, hij kan goed springen en buitenritten vindt hij fantastisch. Hij is altijd klaar voor een poetsbeurt en is dan ook ontzettend lief. Oscar loopt lekker door en gaat graag voorop.

perry_edited.jpg

Perrylientje

Perry haalt soms links en rechts door elkaar, en wilt met sturen dus wel eens zijn eigen pad trekken. Verder is het een lieverd en houdt hij van een lekkere poetsbeurt!

Prins.JPG

Prinsientje

Prins heeft 1 blind oog. Ze is hartstikke lief, omdat ze niet alles ziet is ze boos als andere pony's op haar botsen. Tijdens de les doet ze het graag rustig aan. Prins wordt inmiddels al een echte oma, en doet dus nog heel af en toe met een lesje mee.

Sabien.JPG

Sabientje

Sabien houdt van gezelligheid en niet van alleen zijn. Als haar vriendjes uit de stal zijn kan ze ook wat onrustig zijn en heel hard hinniken. Tijdens de les is ze heel relaxt en loopt ze rustig haar rondje, soms vergeet ze alleen even hoe het stuur werkt. 

Simba.jfif

Simbalientje

Simba is een superlieve pony. Ze heeft er altijd zin in en vindt veel verschillende dingen leuk. Ze is een hele sociale pony die met veel verschillende pony’s samen kan. 

Tibbe.jpeg

Tibbelientje

Tibbe is een leuke pony die het rustig aan doet. Hij vind het niet fijn om ingehaald te worden. Buitenrijden en springen vindt hij super leuk. Hij heeft mooie lange manen en hij kan genieten van een poetsbeurt. 

Tommy.JPG

Tommylientje

Tommy is heel nieuwsgierig en gaat graag op ontdekking uit, het liefst samen met Mickey, zij zijn er altijd heel snel bij als er iets nieuws te ontdekken valt. Hij is niet snel bang, echt een stoere pony. 

Woezel.jpeg

Woezellientje

Woezel is een grappige kleine pony.  Hij is soms een beetje lomp. Hij loopt lekker rustig en snijdt graag een stukje af, maar als je hem goed stuurt blijft hij netjes op de hoefslag. Woezel is beste vriendjes met Kjeld.

bottom of page