Ponykamp

Wij kijken uit naar de zomervakantie van 2022, want dan organiseren wij onze ponykampen! Wil jij deze zomer zoveel mogelijk ponyrijden, pony's knuffelen, poetsen en spelletjes spelen? Meld je dan aan voor onze ponykampen!

Er zijn verschillende ponykampen voor zowel ervaren ruiters als minder ervaren of zelfs beginners. Ook is er een speciaal kabouterkamp voor de allerjongsten.

Uiteraard passen wij ons draaiboek aan om het Coronaproof te laten verlopen. Je kan je dus met een gerust hart inschrijven voor onze ponykampen. En mocht het toch niet door kunnen gaan, dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug. 

We hebben een aantal verschillende ponykampen voor elk niveau, zie hieronder alle mogelijkheden.

WhatsApp Image 2021-07-22 at 14.42.47 (1).jpg
Kabouterkamp

Vanaf 3 tot 5 jaar

Een middag ponypret voor de jongste talenten. Van 13:30 tot 17:00 gaan we een buitenrit maken, spelletjes spelen, pony's wassen en we einigen de middag met een showtje voor de ouders.

Meer info!

WhatsApp Image 2020-08-20 at 20.33.07.jpg
Dagkamp

Vanaf 5 jaar

Een hele dag bij de pony's, wie wil dat nu niet? Vanaf 5 jaar kan je al mee doen met dit ponykamp en ervaring is niet per se nodig. Kom jij ponyrijden, spelletjes spelen en vooral plezier maken?

Meer info!

WhatsApp Image 2021-08-24 at 11.52.12.jpg
Tweedaagskamp
Vanaf 6 jaar

 

Twee dagen volledig in het teken van de pony's: een buitenrit, springen, voltige, dressuur en crossen. Het kan niet op! Rijervaring is nodig voor dit kamp. Heb je nog geen rij-ervaring? Boek dan een aantal privélessen van te voren. 

Meer info!

WhatsApp Image 2020-08-20 at 21.09.28 (1).jpg
Driedaagskamp

Vanaf 9 jaar

 

Maar liefst 3 dagen tussen de pony's vertoeven. We gaan buitenritten maken, crossen, en natuurlijk ook zwemmen met de pony's! Rijervaring is nodig voor dit ponykamp. 

Meer info!

Inpaklijst 

Benieuwd wat je allemaal mee moet nemen naar het ponykamp?

Check het hier!

IMG_0617.JPG

“Onze dochter heeft de afgelopen dagen mogen genieten van een top ponykamp! Fijne begeleiding, ontzettend gezellig en natuurlijk hele lieve pony's. Volgend jaar weer!”

 

—  Patrick 

 

Kabouterkamp

 

Een middag ponypret voor kinderen tussen 3 en 5 jaar! Van 13:30 tot 17:00 gaan we een buitenrit maken, spelletjes spelen mét en zonder pony's, de pony's wassen en we eindigen de dag met een showtje voor de ouders.

Tussendoor houden we even pauze met wat drinken en iets lekkers. Er is natuurlijk voldoende hulp voor de beginnende talentjes. 

 

Ouders mogen blijven kijken, maar het hoeft niet.

 

De kaboutermiddag kost €35.

Meedoen? Leuk! Kies hieronder de gewenste datum uit.

Data voor ponykampen 2023 worden nog bekend gemaakt! 
Geef je hier op om als eerste op de hoogte te zijn!

 

Dagkamp

2. dagkamp.jpg

Een hele dag bij de pony's, wie wil dat nu niet?! Met een dagkamp zijn de kinderen van 09:00 tot 18:00 op de manege.

 

We gaan veel leuke activiteiten doen en maken er uiteraard een onvergetelijke dag van! Ponyrijden in de bak en op buitenrit, iets lekkers voorde pony's maken, en gymen op de pony tijdens de voltigeles. Tussendoor is de dag gevuld met spelletjes mét en zonder pony.

 

Voor eten en drinken wordt gezorgd. Je krijgt van te voren een paklijst per mail waardoor je precies weet wat je mee moet nemen. Dat zal onder anderen ook rijkleding zijn. Heb je dit niet? Regenlaarzen en een legging of joggingbroek mogen ook. Een cap kan je bij ons lenen.

 

De dag wordt afgesloten met een verrassing waarbij alle ouders welkom zijn.

 

Mee doen aan het dagkamp kost €80,-.

Data voor ponykampen 2023 worden nog bekend gemaakt! 
Geef je hier op om als eerste op de hoogte te zijn!

 

Tweedaagskamp

tweedaagskamp.jpg

Een tweedaagskamp staat volledig in het teken van pony's: een buitenrit, springen, voltige, dressuur, een ponyquziz en rijden door een echte waterbak. Het kamp wordt afgesloten met een show waarbij alle ouders welkom zijn.

 

Er wordt natuurlijk rekening gehouden met het niveau van de kinderen. Aan voldoende begeleiding zal het dan ook niet ontbreken. Wij zorgen ook voor het eten. Heb je een allergie? Geef het dan even door, dan houden we er rekening mee.

 

Op dag 1 starten we om 10:00. Op dat 2 zijn alle ouders om 17:00 welkom voor de eindshow. En daarna... vallen de kinderen vast als een blok in slaap in hun eigen bed.

 

Dit ponykamp is bedoeld vanaf 6 jaar. Heb je nog geen rij-ervaring? Neem dan contact op om een aantal privélessen van te voren af te spreken, want rij-ervaring is vereist voor dit kamp.

Je mag zelf weten of dat je blijft slapen of niet. Wij gaan er standaard vanuit dat dat wel zo is, maar geen probleem als je liever thuis slaapt.

Mee doen aan het tweedaagskamp kost €135,-.

Data voor ponykampen 2023 worden nog bekend gemaakt! 
Geef je hier op om als eerste op de hoogte te zijn!

 

Driedaagskamp

tweedaags.jpg

Drie dagen lekker tussen de pony's! Wat een droom is dat voor ponygekken! Je mag zelf kiezen of dat je blijft slapen op de manege, of dat je liever naar huis gaat.

 

Het hoogtepunt van het kamp is toch wel het zwemmen met de pony's. Ook dit jaar houden we dat er in, want dat is toch wel gaaf zeg! Naast de waterplas gaan we natuurlijk veel ponyrijden. Op het programma staat onder anderen lekker crossen door het weiland, buitenritten en spelletjes met de pony's.

 

Op dag 1 starten we om 10:00. Op dag 3 zijn alle ouders om 16:30 welkom voor de show.

 

Dit ponykamp is voor kinderen vanaf 9 jaar. Rijervaring is vereist.

 

De kosten zijn €185,- en het wordt gehouden op:

Data voor ponykampen 2023 worden nog bekend gemaakt! 
Geef je hier op om als eerste op de hoogte te zijn!

Inpaklijst

 

Check hieronder per kamp de laatste info, inclusief inpaklijst:

Kabouterkamp

Dagkamp

Tweedaagskamp

Driedaagskamp