Ponykamp op Shetjes | Het Zesspan
Odoo CMS - een grote afbeelding

Wij kijken alweer uit naar de zomervakantie van 2021, want dan organiseren wij onze ponykampen! Wil jij deze zomer zoveel mogelijk ponyrijden, pony's knuffelen, poetsen en spelletjes spelen?  Meld je dan aan voor onze ponykampen!

Er zijn verschillende ponykampen voor zowel ervaren ruiters als minder ervaren of zelfs beginners. Ook is er een speciaal kabouterkamp voor de allerjongsten. 

Uiteraard passen wij ons draaiboek aan om het Coronaproof te laten verlopen. Je kan je dus met een gerust hart inschrijven voor onze ponykampen. En mocht het in het ergste geval niet door kunnen gaan, dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug. 


Bekijk onze mogelijkheden, en RESERVEER!  

 
 

Ponykampen

Kabouterkamp

Een middag ponypret voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Van 13:30 tot 17:00 gaan we een buitenrit maken, spelletjes spelen, pony's wassen en we eindigen de middag met een showtje voor de ouders!

Kabouterkamp

Dagkamp

Een hele dag bij de pony's! Wie wil dat nu niet? Vanaf 5 jaar kan je al mee doen met dit ponykamp, en ervaring is niet per se nodig. Kom jij ponyrijden, spelletjes spelen en vooral: plezier maken?

Dagkamp

Tweedaagskamp

Twee dagen volledig in het teken van de pony's: een buitenrit, springen, voltige, dressuur, crossen. Het kan niet op!  Geschikt vanaf 6 jaar, en rijervaring is nodig.. Heb je nog geen rij-ervaring? Boek dan een aantal privélessen van te voren. Je mag blijven slapen op de manege, maar het hoeft niet.

Tweedaagskamp

Driedaagskamp

Vanaf 9 jaar kan je maar liefst 3 dagen tussen de pony's vertoeven. We gaan buitenritten maken, crossen, en natuurlijk ook: zwemmen met de pony's! Je mag blijven slapen, maar het hoeft niet. 

Driedaagskamp


Kabouterkamp

Een middag ponypret voor kinderen tussen 3 en 5 jaar! Van 13:30 tot 17:00 gaan we een buitenrit maken, spelletjes spelen mét en zonder pony's, de pony's wassen en we eindigen de dag met een showtje voor de ouders. 

Tussen door houden we even pauze met wat drinken en iets lekkers. Er is natuurlijk voldoende hulp voor de beginnende talentjes. 

Ouders mogen blijven kijken, maar het hoeft niet.

De kaboutermiddag kost €32,50 en wordt gehouden op 

Donderdag 22 juli
Zaterdag 21 augustus
Donderdag 26 augustus


 
 
Senn mocht vorig jaar samen met KRO Kindertijd vloggen over zijn kabouterkamp. Bekijk de video voor het resultaat en een impressie van de dag.De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het ponykamp vind je hier.Dagkamp

Een hele dag bij de pony's! Wie wilt dat nu niet? Met een dagkamp zijn de kinderen van 09:00 tot 18:00 op de manege.

We gaan veel leuke activiteiten doen en maken er uiteraard een onvergetelijke dag van! Ponyrijden in de bak, en op buitenrit. We maken iets lekkers voor de pony, en gaan gymen op de pony tijdens de voltigeles. Tussendoor is de dag gevuld met spelletjes mét en zonder pony.


Voor eten en drinken wordt gezorgd. Dat hoef je dus niet mee te nemen. Je krijgt van te voren een paklijst per mail waardoor je precies weet wat je mee moet nemen. Dat zal onder anderen ook rijkleding zijn. Heb je dit niet? Regenlaarzen en een legging of joggingbroek mogen ook. Een cap kan je bij ons lenen.


De dag wordt afgesloten met een verrassing waarbij alle ouders welkom zijn.

Mee doen aan het dagkamp kost €75,-. De beschikbare data zijn:

Dinsdag 20 juli
Zondag 25 juli
Donderdag 19 augustus
Dinsdag 24 augustus


De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het ponykamp vind je hier.Tweedaagskamp

Bij een tweedaagkamp mag je een nachtje komen slapen op de manege! Vind je dat nog spannend? Dan ga je gewoon lekker thuis slapen en dan zien we je de volgende dag gewoon ewer.

De twee dagen staan volledig in het teken van pony's: een buitenrit, springen, voltige, dressuur, een ponyquiz en crossen door een echte waterbak! Het kamp wordt afgelosten met een show waarbij de ouders welkom zijn.

Er wordt natuurlijk rekening gehouden met het niveau van de kinderen. Aan voldoende begeleiding zal het dan ook niet ontbreken. Wat het eten en drinken betreft: ook hier zorgen wij voor. Heb je en allergie? Geef het dan even door, dan houden we daar rekening mee.

Op dag 1 starten we op 10:00. Op dag 2 zijn alle ouders om 17:00 welkom voor de eindshow. En daarna... vallen de kinderen vast als een blok in slaap in hun eigen bed.

Dit ponykamp is voor kinderen vanaf 6 jaar. Heb je nog geen rij-ervaring?
Neem dan contact op om een aantal privélessen van te voren af te spreken, want rij-ervaring is vereist voor dit kamp. 


De kosten zijn €130,- en het wordt gehouden op:

Donderdag en vrijdag 22 en 23 juli
Dinsdag en woensdag 27 en 28 juli
Maandag en dinsdag 16 en 17 augustus
Zaterdag en zondag 21 en 22 augustus
Donderdag en vrijdag 26 en 27 augustus


De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het ponykamp vind je hier.Driedaagkamp

Bij een driedaagkamp mag je twee nachtje komen slapen op de manege! Vind je dat nog spannend? Dan ga je gewoon lekker thuis slapen en dan zien we je de volgende dag gewoon weer.

Het hoogtepunt van dit kamp is toch wel het zwemmen met de pony's. Ook dit jaar houden we dat er in, want dat is toch wel gaaf zeg! Naast de waterplas gaan we natuurlijk veel ponyrijden. Op het programma staat onder anderen lekker crossen door het weiland, buitenritten en spelletjes met de pony's.

Op dag 1 starten we om 10:00. Op dag 3 zijn alle ouders om 16:30 welkom voor de show.

Dit ponykamp is voor kinderen vanaf 9 jaar. Rijervaring is vereist.


De kosten zijn €175,- en het wordt gehouden op:

Maandag, dinsdag en woensdag 19, 20 en 21 juli
Zondag, maandag en dinsdag 25, 26 en 27 juli
Woensdag, donderdag en vrijdag 18, 19 en 20 augustus
Maandag, dinsdag en woensdag 23, 24 en 25 augustus


De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het ponykamp vind je hier.