top of page

Dit weekend: Vrij Rijden en Verzorgingsles

Heb jij voor aanstaande zondag 14 november nog een gaatje vrij in de agenda en heb jij nog niet genoeg ponypret gehad deze week? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Aanstaande zondag organiseren wij namelijk weer het vrij rijden, en is er een verzorgingles.


Vrij Rijden

Heb jij een favoriete pony en wil jij daar graag een keer extra op rijden? Met het vrij rijden heb je 1,5 uur lang jouw gekozen pony helemaal voor jezelf. Daarvan kan je 1 uur vrij rijden. Je hebt dus tijd genoeg om lekker te poetsen, zelf op te zadelen en daarna te genieten van het rijden.Verzorgingsles

Weet jij hoe je je pony uit en in de stal moet zetten, hoe je opzadelt en het hoofdstel om doet? Of wat de volgorde is in het poetsen? Wij leren het je heel graag tijdens de verzorgingsles. En het leuke is; je doet de verzorgingsles samen met je papa of mama!​ Aan het einde van de les hopen we dat iedereen naar huis gaat met het enige echte op- en afzadeldiploma. Het is leerzaam voor zowel beginnende als meer ervaren ruiters.

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page