top of page

In de kerstvakantie: Het Winterfestijn!

In de kerstvakantie organiseren we weer het Winterfestijn! Het 5 uur durende programma staat bomvol leuke activiteiten zoals zonder zadel rijden, een speurtocht, spelletjes op de pony, op de foto met je pony, en een vlechtcursus. Op het menu staat een broodje knakworst. Lust je dit niet? Geen probleem, laat het bij de aanmelding even weten.

Het Winterfestijn is voor zowel beginners en ervaren ruiters, je hoeft niet per se op de manege te rijden om mee te doen. Voor de kids van 3 t/m 6 jaar hebben we op woensdag 28 december en woensdag 4 januari een speciaal kabouterprogramma. ​

Kom je met een vriendje/vriendinnetje en wil je samen in het groepje? Laat het dan even weten in de opmerkingen tijdens het opgeven, dan zorgen we dat ze bij elkaar komen!

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ponyrijden in de voorjaarsvakantie

Bij deze in het super kort alle ponymogelijkheden voor de voorjaarsvakantie (19 t/m 25 februari) Pony Doe Dagen Maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag een mini ponykamp dagje. Het is van 8:30 tot 14:0

Extra plekken Hobby Horse wedstrijd 10 februari!

Er zijn weer extra plekjes vrijgemaakt voor de Hobby Horse wedstrijd op zaterdag 10 februari. Dus, wees er snel bij, want vol is nu echt vol! Meer info of aanmelden? Klik dan hier!

bottom of page