Lessen tijdens de feestdagen

In december komen de feestdagen eraan, dit betekent dat er op de volgende dagen geen of minder lessen zijn:

  • Vrijdag 24 december de laatste les is om 15.30 uur, de lessen vanaf 16.10 uur gaan niet door.

  • Zaterdag 25 december geen lessen

  • Zondag 26 december geen lessen

  • Vrijdag 31 december de laatste les is om 15.30 uur, de lessen vanaf 16.10 uur gaan niet door.

  • Zaterdag 1 januari geen lessen

Vallen jouw lessen op deze data? Dan krijg je een inhaalles tegoed voor de gemiste les. Deze zijn te vinden in de Grib app als 'credits' via Mijn Gegevens > Producten. De inhaallessen zijn 2 maanden geldig. Wist je dat je je inhaallessen ook voor voltigelessen kan inruilen? Deze zijn op donderdagavond. Vanaf bak 2 (doorstroom), kan je ook 2 inhaallessen inruilen voor een springles. Deze zijn op de maandag en woensdag avond en duren een uur.


Kan je een keer niet naar de les komen? Wees dan tijdig met het afzeggen van je les (24 uur van tevoren), dan heb je deze nog 2 maanden tegoed om in te halen.

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tijdens de herfstvakantie vanaf 24 oktober gaan de ponyrijlessen gewoon door. Kan je niet komen rijden? Meld je dan tijdig af (tot 24 uur van tevoren), dit kan via de Grib app, of via de mail/telefoon

In de herfstvakantie is het weer tijd voor een leuke activiteit! Van 24 tot en met 28 oktober zijn er Pony Doe Dagen op de manege. Het is van 08:15 tot 14:30. Doe jij één of meerdere dagen mee? https: