top of page

Meivakantie: Lessen + Activiteit

In de week van 24 april start bij ons de meivakantie. In de vakantie gaan de lessen gewoon door, behalve op Koningsdag (27 april) en bevrijdingsdag (5 mei). Vallen je lessen op een van deze dagen? Dan krijg je daarvoor een inhaalles tegoed. Deze kan je binnen twee maanden inplannen.


Naast de lessen organiseren we ook Ponykriebels. Heb jij nog geen plannen in de vakantie en heb jij wel zin in 5,5 uur dikke pret met je pony? Doe dan mee met de 'Ponykriebels'! Wat dacht je van een speurtocht tijdens een buitenrit, ponyspelletjes en knutselen? Zorg dat je erbij bent!

Super leuk voor de kinderen die bij ons rijden, maar ook voor kids die nog niet bij ons lessen, rij=ervaring is dus niet verplicht. Voor de allerkleinsten hebben we vanaf 3 jaar ook de kabouterversie.

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ponyrijden in de voorjaarsvakantie

Bij deze in het super kort alle ponymogelijkheden voor de voorjaarsvakantie (19 t/m 25 februari) Pony Doe Dagen Maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag een mini ponykamp dagje. Het is van 8:30 tot 14:0

Extra plekken Hobby Horse wedstrijd 10 februari!

Er zijn weer extra plekjes vrijgemaakt voor de Hobby Horse wedstrijd op zaterdag 10 februari. Dus, wees er snel bij, want vol is nu echt vol! Meer info of aanmelden? Klik dan hier!

bottom of page