top of page

Ponypret in de voorjaarsvakantie!

In de week van 27 februari is het in onze regio voorjaarsvakantie, en natuurlijk is er dan genoeg te doen op de manege! De normale groepslessen gaan ook gewoon door, maar ponypret kan je nooit teveel hebben, toch!?


Voorjaarsfestijn

Kids vanaf 5 jaar zijn welkom op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 8:30 tot 14:00 bij het voorjaarsfestijn! We gaan ponyrijden, doen spelletjes met de pony's en behendigheid. Maar natuurlijk help je ook een handje mee op stal: pony's uit het weiland halen, voer klaar zetten, vers stro in de stal... het hoort er allemaal bij.


Kids van 3 tot en met 5 jaar mogen mee doen aan het kabouterfestijn op woensdag 1 februari van 11:30 tot 13:00. Lekker ponyrijden en spelletjes doen! Ouders mogen er bij blijven, maar hoeft niet.


Wij zorgen voor eten en drinken, dus eigenlijk hoef jij alleen nog maar je manegekleding aan te trekken.


Het is voor zowel leden als niet-leden, en rij-ervaring is niet verplicht.Vrij Rijden

Op zondag 5 maart is er vrij rijden op de manege. Boek jouw favoriete pony, en ga lekker een uur met hem of haar aan de slag! Vooraf is er ruim tijd om te borstelen en op te zadelen.Verzorgingsles

Weet jij hoe je je pony uit en in de stal moet zetten, hoe je op zadelt, het hoofdstel om doet en wat de volgorde is in het poetsen? Wij leren het je graag tijdens de verzorgingsles! Deze staat gepland op zondag 5 maart.Privéles

Naast de normale groepslessen die ook gewoon door gaan, kan je natuurlijk ook inplannen voor een losse privéles. Een leuk pony-uitje die vast wel in jouw drukke vakantieplanning in te passen is. Ook handig voor bijvoorbeeld de wedstrijd van 11 en 12 maart. Kom wat eerder naar de manege om de pony lekker te poetsen, en dan hebben zowel jij als je pony een heerlijk ontspannen momentje!


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page