Voorjaarsvakantie: de lessen gaan door + extra activiteit!

In de week van 28 februari start de voorjaarsvakantie. Deze week gaan de lessen gewoon door. Kan je niet komen rijden? Wees dan tijdig met afzeggen van je les (tot minimaal 24 uur van tevoren), dan heb je deze les nog 2 maanden tegoed om in te plannen.

Naast de lessen organiseren we in de voorjaarsvakantie ook extra activiteiten, namelijk Het Voorjaarsfestijn! Heb jij zin in een hele dag ponypret op de manege? Uiteraard gaan we ponyrijden, en daarbij lekker ponyspelletjes spelen, grondwerk doen en knutselen. Maar ook help je een handje mee op stal: vers stro in de stallen leggen en het voer klaarzetten... het hoort er allemaal bij! Als klap op de vuurpijl hebben we zelfs een vlecht cursus waarbij je de pony's gaat pimpen. Wij hebben er al zin in! Jij ook? Klik hier voor meer info of om je aan te melden.

157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tijdens de herfstvakantie vanaf 24 oktober gaan de ponyrijlessen gewoon door. Kan je niet komen rijden? Meld je dan tijdig af (tot 24 uur van tevoren), dit kan via de Grib app, of via de mail/telefoon

In de herfstvakantie is het weer tijd voor een leuke activiteit! Van 24 tot en met 28 oktober zijn er Pony Doe Dagen op de manege. Het is van 08:15 tot 14:30. Doe jij één of meerdere dagen mee? https: