top of page

Voltigebootcamp

Voltigebootcamp poster

Ben jij ook zo'n fan van voltige? Schrijf je dan snel in voor ons voltigebootcamp. In een programma van 3 uur leren we jou allerlei kunstjes op de pony. Het bootcamp is geschikt voor zowel beginners als ervaren ruiters, en in de pauze zorgen wij voor frietjes. Extra leuk: we sluiten het bootcamp af met een show voor de ouders!

2 meiden doen voltige op een pony.

Voor wie?
Het voltigebootcamp is voor zowel beginners als ervaren ruiters. Tijdens het bootcamp verdelen we de groepen in op niveau.

2 meiden doen een handstand in een binnenbak met een skippybal.

Wanneer?
Het voltigebootcamp is op zaterdag 24 juni en start om 15:30. Om 18:30 uur zijn alle ouders, zusjes, broertjes, opa's en oma's welkom voor de eindshow!

Duo voltigeoefening op een pony.

Kosten?
Deelname kost €35

Meedoen? Leuk!

Voltige op een pony

 

"... Op moment van schrijven zijn we opweg naar huis vanaf het voltigebootcamp. Voor Fender was dit de eerste keer. Wat heeft hij genoten. En wij, ouders, ook. Ik wil jullie bedanken voor alle goede zorgen. Zo fijn om te zien dat de meiden zo behulpzaam en lief waren. Dit was echt een groot feest. Fender laat z’n ‘medaille’ maandag op school zien. Super geregeld allemaal. Nogmaals dank en tot snel ..."

 

bottom of page