WhatsApp Image 2021-04-19 at 17.28.38.jp

Het Zesspan

Muziek & Stripalbum

Updates

Afbeelding6.png

Muziek & Strip-album

Het Zesspan heeft deze zomer niet stil gezeten, en start samen met componist Cees Slings en beroemde tekenaar Melanie Broekhoven Het Zesspan Muziek & Strip-album project!

6.png

Preview

We kunnen niet alles laten zien en horen, maar een tipje van de sluier moet kunnen, toch?

Als eerste op de hoogte

Bedankt voor het aanmelden!

Zelf mee doen
in de strip?
Afbeelding2.jpg

Ja echt! Jij kan mee doen in de strip.

Je wordt helemaal nagetekend en bent te zien in het 1e Zesspan Stripalbum

De Clip

Hou jij van paarden en pony's, en kan je goed dansen? Geef je dan op om mee te dansen tijdens de opnames van de clips van twee liedjes!

De Makers

Cees Slings had een idee, en liet het daar niet bij zitten...

 

Het Zesspan

Muziek & Strip-album

Het Zesspan heeft niet stil gezeten, en voor het komende jaar besloten om samen met een echte componist en een beroemde tekenaar het super te gek, helemaal leuk 'Het Zesspan Muziek & Strip-album Project' te starten!

Met 14 mooie, gekke, lieve, dansbare liedjes over paarden en pony's, over Shetlanders, over Het Zesspan, over een buitenrit & het ponykamp, over de prins op het witte paard en over de koetsier van de koning.

Maar dat is nog niet alles: dit jaar komt ook het eerste Stripalbum van de nieuwe serie 'De avonturen van Het Zesspan' uit. Dit prachtige stripverhaal wordt getekend door illustratrice Melanie Broekhoven, die bekend is van vele illustraties en kinderboeken.

PREVIEW

Denk nu niet dat het zomaar deuntje wordt, met zomaar een strip. Nee, dit is echt van de bovenste plank! Zie hier alvast een voorproefje van de strip.

w2
strip
6
 
 

Dansen tijdens de Clip

Er wordt momenteel hard gewerkt aan zowel de liedjes als aan het stripalbum. Rond de zomer zal dit af zijn, en dan willen we ook voor twee liedjes een echte clip gaan opnemen. En daar kan jij aan deelnemen!

Op een aantal data in juni,die we later zullen vast stellen, gaan we een dans instuderen die vervolgens wordt opgenomen door een filmploeg waarna er een clip van wordt gemaakt. De opnames van de clip vinden plaats op de manege.

Voor deelname aan de dansgroep vragen we €10,-. Dit draagt bij aan de productie van de liedjes en het stripalbum.

 

Wil jij mee doen? Vul je gegevens in, en ontvang als eerste de oefen- en opname datum, waarna je kan beslissen of je mee wilt doen.

hiphop Class
Ja, ik heb interesse om mee te dansen

Bedankt voor de inzending!

554.png

Jij als

stripfiguur?

 

Het kan echt!

Het eerste stripalbum van Het Zesspan is deels gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen, personen en locaties. Daarom is het extra leuk als er ook bestaande Zesspan ruiters en amazones in het stripalbum voor komen. Het aantal mogelijkheden is beperkt, dus wees er snel bij.

Na het aanleveren van een aantal foto's word je nagetekend en uiteindelijk kom je in twee verschillende plaatjes voor. Van de pagina's waarin je voorkomt ontvang je een poster in het formaat van een filmaffiche. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een Stripalbum, en een extra pony om weg te geven.

 

De kosten voor deze unieke kans zijn €300,-. Met de inkomsten die hiermee worden gegenereerd kunnen we de cameraploeg inhuren, die de clip komt opnemen. En zo maken we het hele plaatje nog completer dan het al was! 

Om nagetekend te worden hebben we de volgende foto's van jou nodig:

  • op de pony

  • naast de pony

  • rijdend op de pony

  • bezig met de pony

  • in gesprek met een vriendje, vriendinnetje of juf in 4 verschillende poses

  • 2 verschillende recente portretten met cap en zonder cap

Nadat je aan hebt gegeven interesse te hebben, nemen we contact met je op om het verdere verloop te bespreken.