Het Zesspan
Muziek & Strip-album

Groot nieuws!

Het Zesspan Muziek & Strip-album project
Het Zesspan heeft deze zomer niet stil gezeten; en voor het komende jaar besloten om samen met een echte componist en een beroemde tekenaar het super te gek, helemaal leuk 'Het Zesspan Muziek & Strip-album Project' te starten.

Met 12 mooie, gekke, lieve, dansbare liedjes over paarden en pony's, over Shetlanders, over Het Zesspan, over een buitenrit & het ponykamp, over de prins op het witte paard en over de koetsier van de koning.

De muziek wordt uitgebracht op een bijzondere geluidsdrager: een hyperdepiep moderne usb-stick voor in je laptop of tablet, en dan in de vorm van een Schleich Shetlandpony, waar je ook nog eens mee kan spelen!

Maar dat is nog niet alles: samen met de USB Zesspan Shetlandpony, komt volgend jaar ook het eerste Stripalbum van de nieuwe serie 'De avonturen van Het Zesspan' uit. Dit prachtige stripverhaal wordt getekend door illustratrice Melanie Broekhoeven, die bekend is van vele illustraties in kinderboeken. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

De audities

Hou jij van paarden en pony's, en hou je ook van zingen of kan je goed dansen?
Geef je dan op voor de audities van Het Zesspan Kinderkoor & Dansgroep!

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Zelf mee doen in de strip?

Het klinkt onwerkelijk, maar het is mogelijk om zelf nagetekend te worden en mee te doen in het Eerste Zesspanstripalbum!

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Ontstaan project

Hoe is dit project ontstaan, en wie zijn de makers? Wij stellen ze aan je voor!