top of page

Het Zesspan Muziek & Stripalbum


Afgelopen jaar is iets heel bijzonders op ons pad gekomen. Componist Cees Slings heeft ons benaderd met het idee om een liedje te componeren voor zijn dochter Vera. Aangezien zij ponygek is én bij Het Zesspan rijdt zag hij hier wel een combinatie in.

Hij is met zijn idee aan de slag gegaan, en we kunnen wel stellen: het is nogal uit de hand gelopen.


Cees heeft niet alleen een heel album met 14 mooie, gekke, lieve liedjes over paarden en pony’s gemaakt. Hij heeft ook Illustrator Melanie Broekhoven in de arm genomen, en nu wordt het muziekalbum uitgegeven met een heus Stripalbum genaamd: ‘De avonturen van Het Zesspan’!


Zeggen de namen Cees Slings en Melanie Broekhoven je zo 1, 2, 3 niks? Anky van Grunsven heeft 2x Olympisch goud, en 1x Olympisch zilver gewonnen met Cees’ muziek! En ken je de paardenboeken van ‘Evi’? Die zijn getekend door Melanie! Dit zijn dus niet de minste personen!


Wij vinden het ontzettend gaaf, een enorme eer, en eigenlijk ook wel onwerkelijk dat dit wordt gerealiseerd!


De muziek en de strip zijn nog niet af. Daar zit nog wel een aantal maanden werk in. Wij hebben al een aantal bladzijdes gezien en muziek gehoord, en: dit wordt zo gaaf! Hier vind je meer info, en een aantal previews!

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page